Tuotteet

Tehokkaat hoitotuotteet vahvistavat tuloksia

Biodroga MD

Lääketieteellistä ihonhoitoa - kehityksen huippua

Hoitavan kosmetiikan BIODROGAN tuotesarja, joka yhdistää ihonhoidon ja lääketieteen. Ihotautien, bioteknologian ja kosmetiikanteollisuuden asiantuntijoiden yhdessä keittämä Biodroga MD tarjoaa huipputehokkuutta ilman reseptiä. Se tarjoaa erittäin tehokasta ihonhoitoa, joka huomio ihosi yksilölliset vaatimukset. Innovatiivisten koostumuksien ja ihoa hoitavan DMC:n (Derma Membrane Complex) ansiosta tuotteet ovat erittäin ihoystävällisiä ja erilaiset seerumit hyvin tehokkaita.

Tuotefilosofia perustuu kahteen asiaan
 • Tuotteissa ei ole kemiallisia lisäaineita, vaan erittäin tehokkaita ihoystävällisiä ainesosia.
  • Eivät sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä, silikoneja, PEG:tä, sulfaatteja, etanoliamiineja, synteettisiä väriaineita, synteettisiä hajusteita tai eläinperäisiä aineita.
 • Tuotteet sisältävät ainesosia, joiden vaikutus on todistettu. Tarkoin kohdistetut sisältövalikoimat varmistavat iholle mahdollisimman suuren hyödyn.
  • Hapot, entsyymit, peptidit, kasvutekijät, DMC, vitamiinit, antioksidantit, retinoli ja hyaluronihappo ovat ihon terveyttä rakentamassa.

Biodroga Institut

Kokonaisvaltaista ihonhoitoa BIODROGALTA

Sukella korkealuokkaisten ihonhoitotuotteiden kiehtovaan maailmaan – raikkaita hehkuja ja uudenlaista hyvänolontunnetta.

Parasta, mitä luonto ja tiede voivat tarjota. Kallisarvoiset raaka-aineet ovat tasapainoisten koostumusten perusta. Biodroga Institut tarjoaa innovatiivisia, tarkoin suunniteltuja ihonhoitotuotteita kaikkiin ihon vaatimuksiin ja kaiken ikäisille – puhdistuksesta meikkivoiteeseen.

Kauneuden lähde. Jo roomalaiset huomasivat termisten lähteiden ihoa hoitavat vaikutukset. Kotona Baden-Badenissa ja maailmanlaajuisesti toimiessaan Biodroga jatkaa tätä perinnettä modernimpana kuin koskaan.

Korkeinta laatua maailmanlaajuisesti. Biodroga yhdistää luonnon parhaat raaka-aineet tehokkaisiin high-tech aineisiin. Kaikki tuotteet on tutkittu, kehitetty ja valmistettu sarjan omissa laboratorioissa Baden-Badenissa.

Parasta ihonhoitoa turvallisesti. Tiedemiehet ja ihonhoidon asiantuntijat tutkivat kaikki raaka-aineet tarkasti. Tämän jälkeen seuraavat ihotestit ja vielä lyhyt- ja pitkäkestoiset seurantaohjelmat takaavat tuotteiden turvallisuuden.


Medik8

Laajasti palkittu cosmeceutical-hoitosarja

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on saatavilla vain koulutetuilta ammattilaisilta. Medik8-tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne on valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuskeskuksessa tieteellisesti tehokkaiksi todistetuista ainesosista.

Innovatiivisena brändinä Medik8 käyttää ennennäkemättömiä tekniikoita valmistaessaan tehokkaita ihonhoitotuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettu. Tuotteiden kehityksessä on hyödynnetty uusimpia läpimurtoja, aktiiviaineista Time-release -teknologiaan, pitkäkestoisten hoitotulosten saavuttamiseen.

Medik8-kotihoitotuotteet on räätälöity erilaisten iho-ongelmien hoitoon, kuten ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle. Tuotteet edustavat viimeisintä kehityksen huippua ja osaamista, ja niillä saadaan aikaan silminnähtäviä muutoksia iholla. Medik8 ei ole yksinomaan ihonhoitoa, vaan se aktivoi ihoa sisältäpäin. Se yhdistää hemmottelun ja teknologian, jotka yhdessä antavat iholle uutta energiaa ja erinomaisen lopputuloksen.


DP Dermaceuticals

DP Dermaceuticals erottuu HylaFuse-läpimurron ansiosta

Vuosikymmenten aikana maailman johtavien dermatologien, lääkäreiden ja kauneusalan asiantuntijoiden kanssa kehitetty tuotesarja, joka tehostaa ihon luonnollista paranemisprosessia Dermapen-mikroneulaushoitojen jälkeen. Sarjan patentoitu HylaFuse-yhdistelmä, jota kaikki sarjan tuotteet sisältävät, parantaa bioaktiivisten molekyylien kulkeutumista ihoon.

HylaFuse-yhdistelmä murtautuu perinteisten ”ihon esteiden” lävitse, toisin kuin muut hyaluronihapon muodot. Patentoidussa koostumuksessa on erikokoisia hyaluronimolekyylejä, joista jokaisella on erityinen tarkoitus.

Ihon pintaa syvemmälle
 • Molekyylien, joiden liian suuri molekyylipaino ei salli niiden imeytyä epidermikseen, on tarkoitus jäädä ihon pinnalle ja toimia suojamekanismina
 • Keskikokoiset molekyylit varmistavat pitkäkestoisen kosteuden sitomisen ylemmissä ihokerroksissa
 • Pienimmät molekyylit HylaFuse-yhdistelmässä sisältävät bioaktiivisia ainesosia, jotka pystyvät imeytymään syvälle ihoon parhaiden tulosten saavuttamiseksi

Joe Blasco

Hollywood Glamour Secret

Joe Blasco -meikkivoiteiden ainutlaatuisuus perustuu suureen väripigmenttien määrään, siksi ne ovat erittäin riittoisia. Ohut meikkivoidekerros sallii ihon hengittää. Iho ei kuivu, eivätkä ihohuokoset tukkeudu. Meikkivoide antaa iholle tasaisen himmeän pinnan.

Joe Blasco -meikkivoiteet eivät sisällä lainkaan hajusteita. Ne sopivat herkkäihoisille ja allergikoille.

Me autamme valitsemaan ihollesi sopivan värin ja opastamme meikkivoiteen käytössä. Joe Blasco -kosmetiikkasarjan korkeatasoiset ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Paras lopputulos Joe Blasco -tuotteilla
 • UltraBase -meikkivoide on ykkössuosikki
  • Tasainen, kaunis iho helposti! Kestää korjailematta aamusta iltaan
 • Valovärit ja neutraloijat tehostajina
  • Useita sävyvaihtoehtoja häivyttämään ihon punakkuutta ja kirjavuutta sekä tummia silmänalusia. Valoväreillä nostatat helposti juonteita ja häivytät kasvojen varjokohtia
 • Monikäyttöiset luomivärit eri värisävyin
  • Mahdollistavat myös nestemäisten rajausten tekemisen. Valitset vain värin herkullisista sävyistä
 • Ultamatte -väri on vertaansa vailla
  • Vedenpitävä tuote, joka toimii luomivärinä, kulmakarvoissa ja rajauksissa
 • Pehmeyttä ja luonnollisuutta huuliin
  • Löydä huulipunasi laajasta värivalikoimasta. Myös pelkkä huulikiilto toimii loistavasti